Een warmste week om fier op te zijn!

De laatste week voor de kerstvakantie was er een warmste week voor onze leerlingen, met als afsluiter een fantastische warmste dag, die gratis werd aangeboden dankzij tal van activiteiten door de werkgroep 'Warm'.

In de Lage Kouter was de laatste week voor de kerstvakantie een echte warme week.

De leerlingen werden iedere dag verwend met iets lekkers: chocomelk, soep, broodjes,… De leerlingen van ABO hadden op dinsdag een kerstdiner.

Op donderdag was er de warmste dag. Een dag die begon met een korte kerstbezinning over liefde. Daarna was er voor iedereen lekkere soep. 

De leerlingen van het 1ste en 2de jaar trokken naar Hof te Coucx waar ze een mooi programma kregen: brood bakken, de dieren voederen, knutselen met vindmaterialen,…

De leerlingen van het 3de, 4de en 5de jaar bezochten het Nelson Mandelaplein, waar STU BRU hun warmste week organiseert. Enkele leerlingen en leerkrachten kwamen in beeld.

s Middags mocht iedereen genieten van lekkere braadworsten. Daarna kwam de grote verrassing. Iedereen mocht naar de film van Viva Boma in Kinepolis. Daar ontvingen alle leerlingen tot slot een goodiebag.

Bij de aankomst op school, bleef de warmte nazinderen, met de kerstmarkt en het standje van de ouderraad, die samen met de school aan iedereen een warme drank aanbood.

Bedankt aan het team van Warm’ en de vele vrijwilligers om deze mooie dagen in elkaar te steken en te steunen. Maandenlang was er een grote inzet van allerlei activiteiten, om deze dag gratis aan de leerlingen te kunnen aanbieden. 

Afsluiter was voor de werkgroep het standje met hun chalet op het Schouwburgplein. 

Moe, maar voldaan, mag iedereen nu genieten van een meer dan welverdiende vakantie!